Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/filiorum.dk/public_html/filiorum-v2/includes/menu.inc).

Støt os

Fremhævet billede: 

Bliv sponsor

Kan du forestille dig noget bedre formål at støtte end en hel generation af nysgerrige verdensborgere? Nu kan din virksomhed blive affilieret med høj kunstnerisk kvalitet til børn og unge. Som sponsor hjælper du nemlig Filiorum med at sætte ”den næste generation” på dagsordnen.

Fremhævet billede: 

Donér

Ved at støtte Filiorum bidrager du til, at den professionelle scenekunst kommer hyppigere med i børn og unges hverdag. Det er dejligt at kunne tænke på, at et bidrag til Filiorum er et bidrag til den kommende generation af små innovative, kreative og demokratiske aktører i vores samfund.

Fremhævet billede: 

Bliv Art Angel

Art Angels er Filiorums dedikerede, frivillige ambassadører, der blandt andet hjælper med at sprede budskabet om Filiorums forestillinger til både små og store. Vær med til at åbne dit lokalmiljøs øjne for scenekunstens magi ved at blive en del af Art Angel-skaren. Flyv med!

Fremhævet billede: 

Bliv medlem af Filiorum

Bliv medlem af Filiorum og opnå rabatter og medbestemmelse. Filiorum er en teaterforening, og du har mulighed for at blive en del af medlemsskaren. Du får rabatter på teaterbilletter, bliver inviteret til et årligt særarrangement og har indflydelse på Filiorums fremtid.