Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/filiorum.dk/public_html/filiorum-v2/includes/menu.inc).

GDPR

Din data hos Filiorum

I følge nye EU-regler, som er trådt i kraft, skal alle virksomheder, der opsamler persondata, informere klart om dette til deres kunder. Det, synes vi, er alletiders, og vi vil her kort gøre det samme.

 

 

Vi indhenter kun data til brug for nyhedsbreve fra kunder, der selv ønsker det. Modtager du nyhedsbreve fra os, så kan du altid klikke på afmeldingslinket, som automatisk står i bunden af alle vores nyhedsbreve, og så hører du ikke længere fra os. Vi gemmer kun dit navn og din e-mail, og disse opbevares i et professionelt IT-program, som sikkerhedsmæssigt lever op til kravene i de nye EU-regler.

 

 

Vi deler heller ikke dine oplysninger med tredjemand.

 

 

I forbindelse med billetsalg til forestillinger, som Filiorum direkte eller indirekte er arrangører af, og hvor der sælges billetter, bliver din kontaktdata lagret sikkert til brug for mulige aflysninger mv., i samarbejde med professionelle IT-systemer, som lever op til alle GDPR-relaterede krav, og som Filiorum har indgået en databehandleraftale med.

 

 

Du har altid ret til at blive informeret om, hvilke oplysninger, vi har gemt på dig og hvordan de opbevares, og hvis du vil vide mere, kan du skrive til: info@filiorum.dk

 

 

Du har ligeledes altid ret til at få slettet din data hos Filiorum og er altid velkommen til at henvende dig om dette.